Moderna Stilikoner


Andree 3000







André Lauren Benjamin aKa André 3000, född 27 maj 1975 i USA. Han slog igenom i hipphopgruppen Outkast med hiten "Ms. Jackson". Han jobbar även som producent och skådespelare. På senare tid har han dock blivit mer uppmärksamd för sin klädstil. Anledningen till att vi på fashionklubben tycker André är en av de största stilikonerna, kanske t.o.m den största, är hans förmåga att matcha färger och mönster på ett sätt som ingen annan lyckats med tidigare.




Geroge Clooney






George Clooney
, född 6 maj 1961 i Lexington i USA. Fick sitt stora genombrott som skådespelare i TV-serien Cityakuten där han hade rollen som barnläkaren, Douglas Ross. Vi ser han ofta entra galor mycket snyggt klädd och han har blivit en stilikon för hela hollywood. Vi på fashionklubben brukar beskriva hans stil med tre ord, Välklätt, elegant och klassiskt.



Lapo Elkann







Lapo Elkann, 31 år gammal, Italienar men född i New York och Sonson till Gianni Agnelli, föredetta ägare av bil tillverkan FIAT. Lapos karriär höll på att få ett förhastat slut efter att ha överdoserat kokain och Heroin, lyckligvis klarade han sig. Fashionklubben gillar hans perfekta sätt att kombinera modernt och klassiskt mode utan att gå över gränsen.



Kommentarer
Postat av: industribolaget



Clooney vet vad han gör. Slipsklämman är given!



2008-10-31 @ 11:43:46
URL: http://inudstribolaget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0