Jackor i Vinter


Satsa inte på:




Om du inte vill se ut som stans största fjortis bör du undvika denna vidriga jacka.






Denna jacka är egentligen inte ens värd att vara med på ens ute listan, eftersom den var ute 1998. Folk envisas dock att gå med den ännu, har dem verkligen inte fattat hur ful den är?





Den var inte inne förra året och har inte kommit tillbaka iår, så släng in den långt in i gaderoben!



Istället satsar du på:





En hederlig och stilren duffel som är så het som det bara går att bli!






En snygg parkas, kanske just denna som kommer från Our Legacy.






Den tidlösa trenchcoaten som är ett perfekt alternativ till de lite mildare vinterdagarna.





Moderna Stilikoner


Andree 3000







André Lauren Benjamin aKa André 3000, född 27 maj 1975 i USA. Han slog igenom i hipphopgruppen Outkast med hiten "Ms. Jackson". Han jobbar även som producent och skådespelare. På senare tid har han dock blivit mer uppmärksamd för sin klädstil. Anledningen till att vi på fashionklubben tycker André är en av de största stilikonerna, kanske t.o.m den största, är hans förmåga att matcha färger och mönster på ett sätt som ingen annan lyckats med tidigare.




Geroge Clooney






George Clooney
, född 6 maj 1961 i Lexington i USA. Fick sitt stora genombrott som skådespelare i TV-serien Cityakuten där han hade rollen som barnläkaren, Douglas Ross. Vi ser han ofta entra galor mycket snyggt klädd och han har blivit en stilikon för hela hollywood. Vi på fashionklubben brukar beskriva hans stil med tre ord, Välklätt, elegant och klassiskt.



Lapo Elkann







Lapo Elkann, 31 år gammal, Italienar men född i New York och Sonson till Gianni Agnelli, föredetta ägare av bil tillverkan FIAT. Lapos karriär höll på att få ett förhastat slut efter att ha överdoserat kokain och Heroin, lyckligvis klarade han sig. Fashionklubben gillar hans perfekta sätt att kombinera modernt och klassiskt mode utan att gå över gränsen.



Inför SPRING09!


Armani bjuder på en rad schyssta plagg vårplagg i denna vising. En bra blandning mellan lite finare kläder och lite ledigare kläder och dessutom mycket bra matchning gör att vi på fashionklubben gillar denna kollektion starkt. Vi ser redan fram emot våren med dessa modenyheter.

I nästa avsnitt av "Inför SPRING09" kommer vi kolla in Gucci.

More to come.....

Hiss & Diss v.44

Fashionklubben hissar: Industribolaget

Vi här på fashionklubben har kikat runt på en del modebloggar. En blogg som vi fasnat för väldigt mycket är industribolaget. Killen har en skön känsla för vad fashion är och vad det handlar om.

Här har vi en skön höstoutfit som ger en både ledig men endå uppklädd känsla.
Outfiten toppas av ett par oerhört snygga glasögon.





Fashionklubben dissar:
Klang

Nej nej och åter igen nej klang. Först visar du oss en oerhört snygg outfit med ett par riktigt snygga stövlar i din blogg. Sen postar du ett inlägg med dessa bedrövliga sneakers från HOPE.



Sneakers som dessa hittade man i DinSko-butikerna för 2-3 år sedan, de va inte snygga då och de är inte snygga nu heller. Skärpning Klang, detta är inte fashion!






LIKA SOM BÄR

Style By Mats- Mats kör sin underbara pose med fötterna riktade innåt. Fredrica, på http://www.modette.se/sleeplessinseattle/blogg, har gjort ett minst lika fascinerande plagiat. FASHION!
Style By Mats- Mats kör sin underbara pose med benen. Fredrica, på http://www.modette.se/sleeplessinseattle/blogg, har gjort ett minst lika fascinerande plagiat. FASHION!

Fashionklubben granskar Borås.

Borås fucking jävla Borås, här hänger helt klart eliten!
Fashionklubben tog en nattvandring till denna mytomspunna stad där fortfarande Evisu jeans, intersport strumpor, daxvax frilla m.m är top notch! Inte konstigt att kändisar som Basshunter, Greenday med mera turnerar i denna stad.


Hör följer lite bilder från Fashionklubbens nattvandring i Borås.


Ja, vem hänger inte i Borås? Här hittar vi det musikaliska geniet Basshunter.
Nu har han tydligen piercat sig också. Ja, vad gör man inte för brudar?

Diggar killens halsband i bakgrunden också, Thailand is the shit!



Väst och slips är det inte mycket som slår här i Borås, förutom en ute väst på sin kavaj(!).
Man förstår ju varför killen är så nöjd som han faktiskt är. Han är ju grundare av denna fantastiska trend som tagit Borås med storm!



Ja inte bara basshunter gillar atmosfären i Borås. Även Greendays frontfigur och sångare Billie Joe Armstrong (höger i bild) älskar Borås. Han ser ut att vara i gått sällskap. Killen i mitten måste dock skaffa piercing i näsan om han vill bli fullvärdig medlem i denna dröm trio.



Jhonny & Sonny




DJ kebab står som vanligt för dom senaste hitsen! Allt från "De var en gång en fågel" till
så klart, allas favorit. "Botten Anna"

Sammanfattning: Efter vår nattvandring i denna stad så har vi på FASHIONKLUBBEN gjort bedömningen att fashion är död i Borås. Majoriteten lever fortfarande i den förflutna tron om att instoppade jeans, höga vita Iintersport strumpor, kläder beställda från ellos katalogen och daxvax frillor liknande hjältarna i japanska serietidningar är FASHION, men så är det inte Borås. Skärpning, borås! Fashionklubben återkommer till sommaren och vi hoppas på en rejäl förbättring.

FASHIONKLUBBEN - Vi ses i vimmlet!


Spanar in stureplansprofilen GREVEN!

Peder Fogstrand är en person som fått mycket uppmärksamhet i både media och bland folk i allmänhet. Få vet emellertid säkert vem eller vad han egentligen är. Än färre vet vad han uppmärksammats för. Han ses av många som en av Stureplans mest färgstarka profiler.


Greven skriker till med ett djungel-vrål "GRIIIILLLA".


En Style By Mats pose används även av stureprofilen, GREVEN!


Greven visar lite moves! Dags och lära er grabbar!

Så grabbar där ute i vimmlet, är Greven något att se upptill? för oss är på FASHIONKLUBBEN är han fortfarande en barnrumpa.

SES I VIMMLET!

Välkommen till Fashionklubben!



Kontakt e-mail: [email protected]

MVH.
FASHIONKLUBBEN - Vi ses i vimmlet!


RSS 2.0