MORD PÅ GAMLEPORT!


Så löd rubriken i dagens upplaga av GN, Göteborgs Nyheter!

Fredagen den 8 november klockan 23.11 händer det som inte får ske inne på en av Göteborgs äldsta krogar Gamle Port. Ett brutalt mord inne på dansgolvet! Självklart vill vi på Fashionklubben hjälpa till med att hitta fashionmördarna och vi var därför snabbt ute på kungsportplatsen för att fota några misstänkta fashionmördare.

Misstänkt 1:



Här har vi en av fashionmördarna som fastnade på bild kring kungsportsplatsen igår kväll. Det är i början på vintern och han kör fortfarande med vita söndriga byxor (kollar man riktigt noga ser man att hålen liknar en scream mask) och såklart den berömda Woolrich-jackan. Flickvännen blev riktigt förbannad för att FK var framme och tog en bild för utredningen och visade detta genom vulgära gester. Här har vi alltså den första misstänkta fashionmördare. Killen har ju dock cash (ser man ju på frisyren) så hans pappa lär muta åklagaren.


Misstänkt 2:



Fashionklubben reagerade även på denna person. Killen på bilden försvann snabbt från Gamle Ports lokaler in i den mörka natten. Vi på FK hann ta en bild innan försvinnandet, detta när han iskallt och helt oberörd av händelsen, pratar i mobiltelefon utan för Gamle Port. Han blev väldigt upphetsad och förargad när vår fotograf var på plats för att ta ett foto, vilket innebär ännu större misstanke om att brottet begicks av denna fashionmördare.

Misstänkt 3:


Dessa två killar försvinner snabbt ifrån Gamle Port, Vi fick inte tag på någon profilbild och saknar motiv på de två misstänkta. Men en sak var riktig säker de två var riktiga fashionmördare med fejk canada-goose jacka och g-star byxorna är två av kännekoderna för en riktig fashionmördare.

Utredningen pågår och vi uppdaterar så snabbt som möjligt för att förmedla den bästa informationen om mordet på Gamle Port.

Stoppa fashionmördarna! - FASHIONKLUBBEN

Kommentarer
Postat av: urbe

Tipsar på dem 2 i sista bilden.

2008-11-08 @ 23:46:13
Postat av: GOTEBAR

HAHA! alla fucking partille joonnys!

2008-11-09 @ 16:40:01
Postat av: "hata alla 91:or"

Vänta lite nu... Det känns som att "Misstänkt nr.2" har lite liknande garderob som vissa i erat crew. Think before u wright...............................

2008-11-13 @ 19:41:13
Postat av: Marcus

"hata alla 91:or"



Specificera dig lite, för jag ser ärligt talat inga liknelser mellan "Misstänkt nummer 2" och någon av dom som skriver för Fashionklubben. (Nej, jag är ingen skribent).

2008-11-13 @ 23:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0