Veckans idiot v.45 :Carolina Gynning



En person som vi på FASHIONKLUBBEN tycker får oförtjänat mycket uppmärksamhet i media är den skånska gaphalsen Carolina Gynning. Carolina är född 1978 i Malmö och är, enligt Wikipedia, en glamourmodell, programledare, sångerska, skådespelerska, dokusåpadeltagare och konstnär.

För det första; är Carolina verkligen så gammal som 30 år? Vi trodde att det var i tonåren tjejer sprang runt och krävde uppmärksamhet från allt som rörde sig... Det finns ett uttryck; "Act your age", fundera på vad det betyder. Självklart så bloggar även Carolina, precis som alla andra 14-åriga 30-åringar. På hennes blogg kan vi bland annat se bilder som hon har tatt på sig själv, man kan också se bilder som hon har tatt på sig själv och även se bilder som hon har tatt på sig själv. Anmärkningsvärt är att det inte är mycket text på Carolinas blogg... Hon använder sig bokstavligt talat av uttrycket "en bild säger mer än tusen ord", då hon inte KAN skriva. Vi på FASHIONKLUBBEN vet inte ens om vi orkar kommentera hennes bilder, utan ta själva en titt. Once again, act your age. Det är inte din tur att vara 14 nu, det finns faktiskt andra 14-åringar med liknande bilder som också vill ha uppmärksamhet! Tänk på att webbkameran tar mycket stryk också. Vi menar, den ska ju hålla när Billy från Svenljunga vill se din bröst i cam.

Gynning har ju dock en hyffsad meritlista. Hon har vart med i flera stora underhållningsprogram i Sverige som Let's Dance, Idol och Förkväll. Vi undrar lite vad som gör Gynning så attraktiv på arbetsmarknaden? Är det den charmiga skånska dialekten månne? Eller hennes förmåga att alltid utsätta sig för pinsamma situationer? Den kvalitet som gynnar Gynning (fyndigt) mest i sin karriär är att hon inte skämms för något... Om det är av ren stupiditet eller att Carolina gjort det till sin grej vet vi inte, oavsett vilket är det inte fashion.

Carolina Gynning har ju framställts som en dum blondin i många sammanhang, kanske på grund av sin Big Brother-vistelse... Kanal 5 tyckte i alla fall att hennes tid var kommen för att få sitt eget TV-program. Syftet var väl att visa någon ny sida av Carolina, detta med det briljanta programet "I huvudet på Gynning". Kontentan blev dock raka motsatsen. Programmet hade sannerligen ett TOMT innehåll och en IHÅLIG programidé. Och svaret på frågan om vad som finns i huvudet på Gynning, det lär dröja...

Hon har ju även försökt på sig en sångkarriär. Vi på FASHIONKLUBBEN har dock inte märkt av den, utan förlitar oss helt på Wikipedia i detta sammanhang. Vi tror dock att det har skett en liten förväxling mellan Carolina Gynning och Marie Picasso. Det var alltså Marie Picasso som vann Idol, Carolina var programledare och de har båda vart med i Big Brohter. De är ju trots allt ganska lika varandra både karriärsmässigt och utseendemässigt, så vi förstår Wikipedias förväxling.

Det är alltså som ni märker någonting med Gynning som vi inte uppskattar. Är man 30 år lallar man inte runt som att man vore någon tonåring. Det ligger ingen charm i att spela apa och att lalla runt på scenen, det är inte FASHION! Vi på FASHIONKLUBBEN önskar att du tar ditt röda läppstift och låser in dig i Big Brohter-huset i några hundratals dagar, eller varför inte år till!

Att bete sig som Carolina gör är inte fashion, kom ihåg det läsare!



Inte fashion

Kommentarer
Postat av: gillar ändå gynning!

Programmet hade sannerligen ett TOMT innehåll och en IHÅLIG programidé. Och svaret på frågan om vad som finns i huvudet på Gynning, det lär dröja...



hahah klockrent skrivet

2008-11-04 @ 19:02:33
Postat av: ammeli

hahahahhah vad är ni för ena.



"fashion" måste allt vara "fashion" eller?



vet ni att fashion betyder mode? så man måste vara mode och vara inne. Vilka wannabees. herregud

2008-11-04 @ 19:59:29
Postat av: AnnMary

Alltså, är ni helt pantade i hjärnan. Istället för att sprida negativ enerig och få folk och må dåligt kan ni väl förfan lägga enerigin på något annat!!!

2008-11-04 @ 20:01:36
URL: http://annmary.blogg.se/
Postat av: haha

roligaste bloggen!!

2008-11-04 @ 20:10:22
Postat av: hahah

hahaha fooooortsätt!!

2008-11-04 @ 22:30:19
Postat av: johanness

Dåligt inlägg.. Det känns ganska lite fashion att skriva ett sånt här inlägg! Carolina Gynning och Marie Picasso är INTE lik varandra.

Carolina Gynning har gjort en låt som heter "allting som jag rör vid blir till guld", eller något liknande.

Att vara glamourmodell är inte så svårt, det är bara att vika ut sig i siltz eller liknande low-life-tidning

2008-11-05 @ 10:24:03
URL: http://webbplats87.blogg.se/
Postat av: Anonym

ganska ointresant artikel

2008-11-05 @ 15:32:12
Postat av: LMAO

Personligen tycker jag att det är en mycket rolig artikel! Framför allt delen om hennes blogg. Ni som kommenterar, verkar sakna humor... För skämten är klockrena oavsett om man gillar Carolina Gynning eller icke.



Keep the good work up! Er blogg uppskattas!

2008-11-05 @ 18:27:50
Postat av: nissee

fan va rätt, fjortis e fan va hon är

2008-11-05 @ 20:50:38
Postat av: Anonym

uppdatera mera!!!

2008-11-06 @ 18:36:20
Postat av: sofia holmberg

carolina gynning, Love her!

2008-11-10 @ 21:38:01
URL: http://sofialinneaholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0